Пребарувај по блогов! (пиши клучен збор + enter)

Важно, важно!!!

1. Демонстраторката по Вовед во новинарство, Илина, ви порачува:

„Во петок, 11.01.2008, во 14 часот, ќе се прави првиот и вториот дел од есејот!!! Ќе се најдеме пред елката!!! ;-)“

Претпоставувам ова е информација за сите оние кои не присуствуваа на некој од есеите, а воедно и шанса на сите оние денес кои ме прашаа кому да му ги предадат семинарските што ги работеле. Значи дечки, кај Илина во петок во 14 часот.


2. Вториот есеј по Вовед во економика ќе биде во среда, 16.01.2008, во 12 часот. Со оглед на тоа што резултатите од првиот есеј не се премногу задоволувачки, тој носеше 10 поени, а толку ќе носи и вториот.

На есејот ќе бидат дадени 5 теми, од кои 3 ќе бидат теми со наше лично мислење во врска со некои економиски проблеми, а 2 теми ќе бидат како и предходно, од книгата.

Исто така во среда, по есејот, сите оние на кои им останаа делови од Макроекономика недопредадени (последните две теми) ќе ги презентираат своите делови кај асистентот.


6 Responses to "Важно, важно!!!"

*IVANCE* responded on 9 јануари 2008, во 18:24 #

elence, sto se sluci so peticijata?
pozz

neso responded on 9 јануари 2008, во 19:18 #

ej da be stvarno so se desi?

Ristevska responded on 9 јануари 2008, во 20:04 #

Петицијата. Епа некој од нашата група, го изразил незадоволството од презакажувањето на испитите, и на самиот лист каде сите се потпишувавме, напишал дека никако не смее оваа петиција да се потпише. Очигледно тој некој(или некоја) не сфати дека испитите нема да ги откажеме туку
ќе ги одложиме за една недела по колоквиумската.

Но, во секој случај таа петиција е неупотреблива и можеме дури во петок да предадеме петиција, а тогаш може да биде доцна.

Во секој случај ќе зборуваме утре со професорот по македонски, да видиме што ќе рече.

FRoSEnCE responded on 9 јануари 2008, во 23:42 #

pa ako nekoj ne bil zadovolen trebalo usno da kaze pred site,a ne da pisuva na listot svoi mislenja...nikoj ne bese obvrzan da se potpise..ako ne se soglasuvas so toa ne se potpisuvaj voopsto,a ne da pisuvas mislenja na listot..elena ubavo rece deka peticijata bese za da se pomestat ispitite za edna nedela a taa popravna sesija imame pravo da ja iskoristime..sto znaci pak ke imavme 2 sansi samo so ke bevme malce porelaksirani so kolokviumite i ispitite

Анонимен responded on 14 јануари 2008, во 22:50 #

Ocigledno nekoj vo grupata se pravi mnogu pameten.Kako mozel da napise takvo nesto?!I eden ispit da ni pomestat,pak e nekakvo olesnuvanje za nas,neli?

*IVANCE* responded on 15 јануари 2008, во 15:37 #

toj so go napravil toa, ne ni zasluzuva da zborime za nego ama za mene toj(taa) e vistinska kukavica i predavnik. ili nekoj zelen za vnimanie!!!
kako i da e , kolegi, vi posakuvam mnogu sreka na polaganjata!!!