Пребарувај по блогов! (пиши клучен збор + enter)

***Нови информации за овој семестар

Ова се работите кои успеав да ги дознаам денес.

***За утре(четврток) имаме домашна задача за кај проф. Смилевски. Треба да се напише коментаторски извештај на тема Проектот Скопје 2014. Нема да ни замери ако имаме одредени грешки туку преку нив ќе научиме како треба.
***Предметот Слобода на изразување ќе ни го предава проф.Фрчковски наместо проф. Јакимовски.
***Книгата "Слобода на изразување" од проф. Фрчковски може да се купи во фотокопирницата карши Битпазар.
***Книгата "Жанрови во медиумите" ја има во фотокопирницата на факултет. Откако ќе ја купиме книгата треба да се пронајде лекцијата за тоа Што треба-а што не треба да се објавува низ медиумите. Истата треба да се прочита и за неа да се најдат примери низ нашите медиуми. Оваа домашна задача треба да се предаде во понеделник.
***Студентите кои овој семестар положија Вовед во право кај проф.Астеруд, оценки ќе зимаат на 3 март(среда), од 14 - 15.30 часот. Студентите/тките ЛИЧНО со уреден индекс и пријава треба да се појават во кабинетот на асс. м-р Каролина Ристова-Астеруд во закажаните термини;

СЕ МОЛАТ СИТЕ КОЛЕГИ КОГА ЌЕ ДОЈДАТ ДО БИЛО КАКВА КОРИСНА ИНФОРМАЦИЈА ЗА ФАКУЛТЕТ, ДА ЈА СПОДЕЛАТ НА БЛОГОТ ВО КОМЕНТАРИ, ИЛИ ДА МЕ ИСКОНТАКТИРААТ ДА ОБЈАВАМ СЕ ШТО ТРЕБА!!!

2 Responses to "***Нови информации за овој семестар"

Сашка Д. responded on 24 февруари 2010, во 23:10 #

ivana msilam deka e smenet i terminot za predavanjeto utre,ama ne sum sigurna dali e za 8 i 15 ili 8 i 30, ja prasav i Monika pa ako nekoj znae neka pise.

420 Macedonia responded on 25 февруари 2010, во 02:10 #

za kaj Vasko ke bide od 11 i 30, a za kaj prof. Vele od 8 i 15.